Obavijest građanima

Mole se građani Grada Biograda na Moru, predio Poluotok da zbog trenutnih izvođenja radova,  iznose otpad na njima najbliže lokacije i to u ulice „Obala kralja Petra Krešimira, Obala kralja Petra Svačića i Trg hrvatskih velikana“, u dane predviđene za odvoz.

RASPORED ODVOZA KOMUNALNOG OTPADA

Pogledajte novi raspored odvoza komunalnog otpada na ovoj poveznici

Bošana d.o.o., traži dva radnika/ce za posao kupališnog spasioca na plaži

Bošana d.o.o., traži dva radnika/ce  za posao KUPALIŠNOG SPASIOCA  NA PLAŽI

Molimo sve zainteresirane da se jave putem emaila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., na broj telefona 023-384-363, ili osobno u prostorije Bošane d.o.o., na adresi Kralja Petra Svačića 26, u Biogradu na Moru.

Napominjemo da svi zainteresirani moraju imati Uvjerenje Crvenog križa o osposobljenosti za spasioca na otvorenim vodama.

Bošana d.o.o. traži nove djelatnike

Bošana d.o.o., traži 5 (pet) radnika/radnica za posao Čistača na čišćenju javnih površina i plaža i 1( jednog ) vozača / vozačicu motornog vozila ( uvjet vozačka dozvola C kategorije i COD 95).

Predviđeni početak rada je oko 01.06.2023. godine.

Molimo sve zainteresirane da se jave putem emaila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., na broj telefona 023-384-363, ili osobno u prostorije Bošane d.o.o., na adresi Kralja Petra Svačića 26, u Biogradu na Moru.

Obavijest građanima

Obavještavaju se svi zainteresirani građani Grada Biograda na Moru, da mogu preuzeti komposter u „Reciklažnom dvorištu „ i to svaki radni dan (ponedjeljak – petak) u terminu od 07,00 do 19,00 sati, te subotom u terminu od 07,00 do 17,00 sati.

S poštovanjem.

BOŠANA d.o.o.

Biograd na Moru, 24.01.2023. godine.

Važna obavijest

O B A V I J E S T
 

Pregledom posuda za reciklabilni komunalni otpad (papir i karton, plastika, biootpad) koje se nalaze na gradskom groblju, uočili smo da se u njima nalazi i druga vrsta komunalnog otpada (miješani komunalni otpad i drugo) koji se ne smije odlagati u navedene posude. Stoga se mole građani i posjetitelji gradskog groblja da ne donose i ne bacaju svoj komunalni otpad iz domaćinstva u posude koje su namijenjene isključivo za određenu vrstu komunalnog otpada na gradskom groblju.

Hvala na razumijevanju,

Bošana d.o.o.

Obavijest za kupnju parkirnih karata

Obavještavamo sve svoje korisnike da osim u prostorijama Bošane d.o.o. na adresi Kralja Petra Svačića 26, u Biogradu na Moru, parkirne karte mogu kupiti i na slijedećim prodajnim mjestima i to:

Kroz cijelu godinu:

  • T.O. BELA, Kralja Petra Svačića 2, Biograd na Moru ( kiosk kod tržnice )
  • T.O. RADOST, Ulica Petra Zoranića 3, Biograd na Moru ( kiosk kod pošte )
  • NAVE MARIN d.o.o., Šetalište kneza Branimira 62, Biograd na Moru ( kod kina )

U periodu od 01. lipnja do 30. rujna:

  • BIOGRAD TOURIST AGENCY, Kralja Petra Svačića 19, Biograd na Moru
    (put trajekta)
  • T.O. BETA, Obala kralja P.Krešimira IV, Biograd na Moru, (kiosk kod muzeja)
  • T.O. INES, Šetalište Dražica ( kiosk ispred hotela Ilirija )
  • U.O. OAZA, Ugostiteljski objekt na plaži Bošana, Biograd na Moru

Na navedenim mjestima mogu se kupiti satne, dnevne i tjedne parkirne karte.

BOŠANA d.o.o.

+385 23 384 363

cistoca@bosana.hr